08-12-02

Typ, helgen...

Fast det var ju längesen nu. Har tänkt skriva om helgen, ända sedan helgen :P Men det har inte blivit av. Ska försöka så gott det går nu.
I lördags var jag på min 40-års kalas och releaseparty i Göteborg. Det var riktigt trevligt, min släkt är helt underbar så det är alltid lika kul att träffa dem.
I söndags var det ju första advent och det var väl trevligt. På förmiddagen var det adventsgudstjänst och det var najs, Victoria sjöng en sång och det var fint. =) Efteråt sålde vi julgrejs, julkort och sånt. Det var inte så många som köpte men litegrann fick vi sålt i alla fall. Vi försökte lura till oss lite kunder genom att bjuda på kolor också. ;) Nej, det var för att vi ville vara snälla och hade massa godis kvar sedan Cafrédag. Men det var bara kolorna som vi ville bjuda på för det andra godiset är så hårt (men inte för gammalt som tur är). På eftermiddagen var det tomteparad och det var också trevligt. =) Och non-stop möte i Elimkyrkan som avslutades med en konsert med Ingemar Olsson.
Igår var jag i skolan och det var en kort dag. Någon flyttade på min kalender på musiken så att jag inte hittade den, men Oskar var schysst och gav den till mig (fast det var inte han som hade tagit den). På gympan var jag inte på världens bästa humör, åtminstone inte på slutet. Men det kan man väl inte alltid vara, antar jag. Det var väl inte en toppendag kanske, men helt okej ändå. Jag blev klar med halsduken på slöjden så nu väntar jag bara på betyget. Förresten så fick vi veta musikbetygen igår. =D Jag fick VG med ett halvmeterstort +. Det är jag nöjd mkt nöjd med.
Idag har det varit en helt okej dag. Finns bättre dagar, men också betydligt sämre. Jag och Sofie satt inne i förrådet på gympan och snackade och hon tränade på kullerbyttor. På matten fick vi tebax provet. På svenskan arbeatade vi med satsdelar - ONÖDIGT. På spanskan hade Graciela diskussion med oss angånde typ svensk och spansk uppfostran och hur mycket/lite svenska barn pratade med sina föräldrar om skolan ^^ På NO var det prov och det gick väl... jag vet inte, men det blev säkert godkänt iaf. Förhoppningsvis mer än godkänt men jag blev lite missnöjd eftersom jag inte kom ihåg så mycket. På SO:n började vi arbeta med kristendom och vi fick tillbaks islamproven. Vi fick ockås reda på ett grupparbete vi ska ha istället för prov på kristendomen. Min grupp var helt okej, åtminstone Mirjam var bra men sen fanns det andra grupper jag hellre hade hamnat i. Känns inte som om vårat kommer bli nå vidare lyckat, men det går ju alltid att försöka! :)

Men nu ska jag gå och sova och hoppas på att det blir en bra dag imorgon! Godnatt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0