08-11-21

Morgon

Igår var tjegruppen Hällekis/Källby i Skövde och spelade laserdome. Vi var uppdelade i tre lag och varje lag fick spela två 20-minuters omgångar, så alla spelade mot alla. Första omgången var inte ås rolig, mitt gevär skulle sluta fungera men jag fattade inte när, så tiden gick mest åt för att försöka förstå om det fungerade eller inte. =P Andra gången var det roligare efterosm jag fattade mer då, men jag var inte särskilt bra då heller. Men laserdome är någonting jag skulle kunna tänka mig att spela igen.
Idag har vi inga vanliga lektioner. Om tio minuter ska vi åka till Folkets park där niorna på Fornäng och Västerby har yrkeslivsmässa. Sedan ska vi till skolan och skriva reportage om mässan. Det negativa med denna skoldagen är att vi slutar sent =( Och att skriav reportage är kanske inte världens roligaste grej heller. Men bättre än vanliga lektioner.
I eftermiddag/kväll ska jag till Plinen. =) Vi ska till Mariestad för där är det ungdomsmöte i missionskyrkan.
Imorgon ska vi medverka på någon cafékväll i Folkets hus i Hällekis. Inte lika roligt, men nu är det bestämt att vi ska va med så då får det väl bli så!

Nu måste jag stänga av datorn så att jag hinner spraya mitt hår lite innan jag åker ;P
Kramar till folket

Kommentarer
Postat av: Therese - Bloggar fran Dubai!

Latersom en spackad dag/mogondag :P

2010-02-18 @ 13:11:45
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: sara

hoppas du får en bra dag!

2010-02-18 @ 13:12:09
URL: http://smuls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0