08-10-27

Har haft en väldigt trevlig helg!

Vi kan ju börja i fredags. =)
Var i skolan som vanligt, fast eftersom det var sista dagen innan höstlovet så var det ändå helt okej. När man vet att man har en veckas lov som väntar så är det faktiskt inte så hemskt med en dag i skolan. Sedan på kvällen åkte jag och Rebecka till Prisma fredag (ungdomssamling i Götene). Det vra bra och på Göta efteråt var vi för ovanlighetens skull inte så osociala. Åtminstone inte så som jag kan vara ibland annars :P
Medans vi var där så var mamma, pappa och Emelie och hämtade katten Vincent som vi skulle vara kattvakter åt. Men jag fick vänta tills lördag morgon med att se honom. Så lördagförmiddag och även lite av eftermiddagen ägnades väl den mesta av tiden till att beundra denna gulliga varelse. =) Senare på eftermiddagen kom Rebecka. På kvällen såg vi på film (Stolthet och fördom), den var ganska bra faktiskt. Sedan stannade Rebecka tills på söndagen. Senare på söndagen kom även Paulina och då åkte vi till Göta på tjejgrupp. Det var skoj =)  Efteråt skulle de andra gå och leka mörkerkurragömma men vi gick och överraskade farmor och farfar istället och de blev glada =) Sedan åkte vi till Mariestad för det var ngt filmmaraton hela natten i missionskyrkan där. Men ingen förutom Paulina tyckte det var särskilt roligt så vi åkte hem efter kanske halva Peter Pan. Så vi sov över hos Rebecka och Paulina istället. Sedan idag så var vi där lite, sedan åkte vi hit igen för vi hade tänkt ha glassparty men det blev inget med det. Men trevligt hade vi i alla fall =)
Imorgon ska vi nog öva sånger inför lördag, på onsdag ska jag förmodligen var hemma, på torsdag blir det sockerbruket i Lidköping med tjejgruppen (inte den jag pratade om tidigare i inlägget), på fredag är det Cafrédag, på lördag farmor och farfars guldbröllopsfest och på söndag vet jag inte men ev. tjejgrupp på Göta igen. Vi får se, men hur som helst tror jag att det här lovet kommer bli ganska bra! =) Min lov brukar ju i vanliga fall vara ganska händelselösa men jag hoppas att dett inte blir ett sådant lov!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0