11-01-22

110122

Fy vad skönt! Nu har jag ingen skola på fyra veckor, ska bara dit på måndag och lämna profilvalslappen, men sedan är det bara praktik som gäller fram till lovet! Dock så vet jag ju inte än hur praktiken kommer bli, är lite nervös och jag vet ju hur det brukar vara när jag har prao och sånt, men får väl hoppas på det bästa!
Igår var jag i skolan på morgonen, hade prov i Medicinsk grundkurs. Det var på skelettet/rörelseorganen och det gick väl rätt bra, kände att jag kunde svara på alla frågor i alla fall men är osäker på hur det gick på IG-MVG-frågorna. Det var frågor om de sjukdomarna som jag inte hade läst på så mycket om, typ behandlingar och så.
Efter det hade jag utvecklingssamtal i typ tjugo minuter och sedan kunde jag åka hem med halv 11-bussen. Riktigt skönt med så kort skoldag, kändes ju nästan som att vara ledig!
På kvällen åkte jag tillbaks till Mariestad för körövning med Ray of Light. Det har kommit ganska många till de två senaste övningarna (de enda som har varit denna terminen) och det känns kul. Både några nya och nygamla. Vi sjöng en ny låt som jag sitter och lyssnar på nu, bra är den! Fick också veta att det ska vara nåt slags körprojekt, verkar ju lite kul, särskilt om det blir lite mer folk än bara Ray of Light :)
Efter körövningen var det som vanligt ungdomssamling. Var typ gemensamt med Svenska Kyrkan igår, men om det kom någon därifrån vet jag inte, haha! Hur som helst så var det väldigt bra, talkshow där gästerna var Emma Sjögren, Magnus Ahl och Emelie Nielsen. Också riktigt bra musikunderhållning med Mathilda, Jesper och Hanna!
Imorgon ska Carl-Erik Sahlberg predika i Domkyrkan i Mariestad, hörde honom på UNITE förra året och han var bra så det skulle väl vara kul att åka på det! Men får se om det blir så...
På måndag blir det i alla fall att säga hejdå till fina Karina! Tråkigt att säga hejdå förstås, men jag vill ju träffa henne en sista gång nu i alla fall eftersom det antagligen lär dröja innan vi ses igen.
Aja, nu har jag inte så mycket mer att skriva, men en liten uppdatering blev det i alla fall!
Hade najs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0