100816

Frizzån

Jag var på Frizon och det var... jag vet inte, men bra tror jag. Jag hade inte så väldigt höga förväntningar så jag blev i alla fall inte besviken. Eller om jag säger såhär;
vissa saker förväntade jag mig skulle vara bra eller riktigt bra och de var bra eller riktigt bra så det blev jag inte beviken av. Andra saker förväntade jag mig inte så mycket av och då blev jag inte så besviken om det inte blev bra. Eller så blev jag lite besviken ibland ändå. Bara för att jag visste att det inte var något på festivalen eller någon annan utan jag själv som var orsaken till att allt inte kändes bra. Men då var det ju ändå inte festivalen jag var besviken på.
However, vad jag ville få fram nu var inte vad jag blev besviken över utan att det faktiskt fanns åtminstone ett tillfälle då allt kändes så otroligt mycket bättre än jag hade kunnat hoppas på. Och det är jag så tacksam för nu.
Actually, I really don't know exactly what it was. Eller jooo på ett sätt, men inte på ett annat. Men det ska jag försöka ta reda på. Som sagt, jag är tacksam. För även om det fanns fler riktigt bra stunder under Frizon så vet jag inte riktigt vad jag hade suttit och tänkt just nu om det inte var för just den kvällen. Den där äkta lyckan som jag tror är från Gud... den gör mycket har jag märkt!

Idag har jag sett att min lön har kommit in på mitt konto och usch, jag vet att jag borde vara glad för det men det känns ju ärligt talat nästan jobbigt! Jag vet inte hur mycket pengar som är "normalt" att äga i min ålder, förmodligen är jag långt ifrån den rikaste, men jag känner i alla fall att jag har alldeles för mycket. Jag tror inte att jag gillar att äga pengar och prylar längre. Om jag nu någonsin har blivit sådär överväldigande glad, lycklig på riktigt, av det. Knappast.
En del av mig tänker att jag borde ge bort precis allt jag inte behöver till någon som behöver det mer, men den lata sidan av mig säger att det inte spelar så stor roll och dessutom kanske jag kan behöva alla mina pengar själv, någon gång. Och jag är ju lat. Det känns lite småkonstigt att sitta och skriva såhär, för då kommer jag känna mig ännu dummare om jag inte inom en snar framtid ger bort allt jag äger... och det tror jag ju inte att jag kommer göra, tyvärr. Men jag tror inte att alla som läser det här har gjort så heller och därför blir jag nog inte hatad av alla även om jag struntar i vad jag borde göra (dålig inställning till det hela, jag vet, men nu har jag den inställningen och då är det så).

Men nä, nu ska jag ta och dammsuga mitt rum lite för tidigare idag trampade jag på en glasram som låg på golvet (upp och ner, så ingen skada skedd, men det kan ju fortfarande finnas glassplitter på golvet även om jag plockade upp det mesta). Tänker även läsa nya numret av IKON och kanske några sidor i "Den oemotståndliga revolutionen" som jag hade med till Frizon men inte fick något läst i alls. Den boken är riktigt bra så långt som jag har hunnit i den, och kanske kan den få mig att nån gång göra vad jag ganska nyss skrev att jag borde göra (ge bort allt jag äger). Om ni har IKON så tycker jag att ni ska läsa reportaget med Shane Claiborne, författaren till boken, som finns i nya numret! Inte för att jag har läst det helt än, men det kan knappast vara helt dåligt i alla fall. Och om ni även har nr 1 2007 av IKON så tycker jag att ni ska läsa där också, där läste jag först om Shane och det fick mig att även köpa boken. Synd att han var på Frizon år 2007 och inte år 2010...
Här är en video med honom så ni får se hur cool han är. Jag diggar honom starkt! Särskilt att han har lite dålig koll på vad en iPod/mp3 är ("one of those things that has music on it") och hans galna skratt som han bland annat skrattar när han pratar om att allt brann upp. Om jag vågar ska jag nog kanske (kanske är ett farligt ord Sandra...) bli som honom någon gång.

http://www.youtube.com/watch?v=KxcU8fivPIw&feature=player_embedded

Men naj, nu måstemåste jag gå härifrån, för om drygt en timma kommer farmor och farfar hit.
Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0