10-10-17

101017

Igår var jag i Falköping på Ny Generations inspirationsdag Tro, Hopp & Skola. Det var galet kul! Bli peppad, träffa härliga människor, skratta så att det gör ont i magen, äta mat, vinna lekar ochsåvidare. Det allra bästa var ju nästan slutet på kvällen, några av oss som var kvar hoppade och dansade i ring och runt julgran, sjöng och var helt galna. Helt galet var det, ja.
Det enda som gjorde gårdagen lite tråkig var att jag vid ett tillfälle blev påmind om något ganska jobbigt, men eftersom det inte alls hade något med allt det roliga att göra så förstörde det egentligen inget. Gårdagen var jättebra!
Idag har jag sysselsatt mig en stund med att läsa bloggar. Med över 500 olästa inlägg på bloglovin och ett behov av att ha koll på allt och alla som är lite för stort för att bara strunta i att läsa blogginläggen så där utan vidare så kändes det nödvändigt att ta lite tid till det, faktiskt. Jag har hunnit med ungefär hälften av alla inlägg nu och det nöjer jag mig med tillsvidare.
Jag skulle egentligen vilja skriva lite mer i bloggen, något vettigare än det här, men det får bli senare i så fall. Nu känner jag att jag borde ta en paus och plocka iordning bland lite grejer i mitt rum. Två flyttkartonger som har fungerat som tillfällig förvaring under tiden mitt rum har blivit ommålat står på mitt golv och är urplockade till mer än hälften. Så om jag inte lyckas hitta någonstans att ställa allt (vilket jag tänker försöka med) så kan jag ju i alla fall plocka över allt i den ena kartongen. Jag sätter igång med det nu, direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0