10-10-06

101006

Tjothere. Här sitter jag och känner mig lite lat och alldeles för trött. Här i mitt omgjorda rum. Yes, nu är det typ färdigt. Eller nej, inte färdigt, men väggar, tak och golv är målade och jag har fixat lite i min garderob. Så jag är på god väg i alla fall, även om det verkligen inte är färdigt. Vitt är det i alla fall, jättevitt, och jag gillar det.
Skoldagen idag var helt okej, rätt slapp fast ändå uttröttande då vi satt och läste i två timmar på förmiddagen. Idrotten var inställd så vi slutade vid ett men då gick jag på skolkörsövning. Förra gången var mer än halva min klass där men idag var det bara jag. När övningen skulle börja så var det bara jag, Sara och någon mer där men sedan kom det några fler och det var faktiskt rätt kul, trots att jag är förkyld och lite småhes och sådär.
Nu borde jag göra läxor, har en spanskaläxa tills imorgon, spanskaglosor till fredag och inlämning på fredag. Men jag orkar inte, så jag skiter i det. Jag kommer väl blir helt jättestressad imorgon och skjuta upp det till sista minut typ, men det ordnar sig. Det brukar ju göra det. Istället hade jag tänkt att gå och lägga mig snart. Ska försöka plocka ur lite grejer ur min säng, bädda, lägga mig och se hur jag kan sova i mitt "nya" rum. Har sovit nere i vardagsrummet medan det har målats här, men nu får jag väl allt ta och flytta in här. Sängen har ändå stått här i typ... tre dagar, kanske?
Imorgon börjar skoldagen med engelska och då ska vi se på film. Titanic, med svensk text. Sedan samhällskunskap och då tror jag att vi kanske ska starta upp ett nytt arbetsområde, eller så skulle vi fortsätta avsluta politikområdet. Sedan medicinsk grundkurs och då skulle lärare till min lärare som fortfarande läser till lärare komma på besök och kolla på lektionen. Sedan español och matte. Blir väl en okej dag det också, I guess.
Nä, nu ska jag väl sova. Gooood night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0