10-08-20

100820

Skulle ju egentligen ha åkt på läger igår, men jag gjorde ett klokt (tror jag) val och stannade hemma en dag för att vila. Fy vad skönt! Nästan hela förra veckan (eller, från onsdagen) var jag på festival och tröttade ut mig, sedan har jag varit sjuk/förkyld hela denna veckan men ändå gjort någonting varje dag. Men igår gjorde jag ingenting särskilt på hela dagen och jag tror faktiskt att det gjorde nytta. Mår mycket bättre nu även om jag fortfarande hostar lite och så, men det klarar man ju av :) Så jag åker iväg till lägret på Segolstorp idag istället!
Har försökt packa lite men det känns så onödigt att packa för två dagar så jag orkar inte riktigt tänka ut vad jag behöver ha med mig, haha. Men det kan ju inte behövas särskilt mycket. Det enda jag kommer på nu som jag inte har packat ner men borde ha med mig är tandborste och hårsnoddar, men hårsnoddar har jag typ inga. Eller jo, någonstans finns det väl nån som men jag har ingen ordning på dem alls. Jag får ta och köpa lite nya! Också behöver jag köpa en kalender också. Och gympaskor. Gympaskor kanske jag ska kolla efter i Götene på måndag, annars får jag fara till Skövde på tisdag. Fast det gör jag kanske ändå. Det är nämligen så att jag slutar skolan typ 12.00 på tisdag och första bussen (som jag inte ens vet om jag får åka med) och tåget (som inte ens går hem till mig) går runt tvåtiden. Den första bussen som jag med all säkerhet vet att jag kan ta hem går typ tjugo minuter i fyra eller något sådant. Men, om jag tar en omväg och åker till Skövde, stannar där i en och en halv timma och sedan åker hem över Skara så kan jag komma hem tidigare än om jag tar bussen direkt från Mariestad till Götene. Haha.
Och på tal om skolan, till den längtar jag faktiskt lite. Det ska bli kul att börja gymnasiet, ny skola och ny klass och allt. Eller ja, jag vet ju inte om det blir kul, men innan jag har någon aning så känns det onödigt att göra något annat än att hoppas på att det blir bra ;)
Men nu måste jag gå, ska åka snart! Ha en bra helg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0