10-06-29/30

100630

Någon solnedgångstitt blev det inte igår. När jag gick ut hade solen redan gått ner (haha, först skrev jag "gått ut" men jag kom på att; nej, så hette det visst inte). Jag som tyckte att det såg så ljust ut innan. Men okej, tydligen är det väldigt ljust vid solnedgången så här års eller så handlar det bara om att jag bor på fel plats, Kinnekulle är liksom lite i vägen. Det hade nog varit bättre att befinna sig uppe på berget. Hur som helst, jag var ute ändå, det var fullmåne och riktigt mysigt. Tittade på en massa fina hästar som ibland helt plötsligt blev lite galna. Också var jag lite allmänt konstig, satt och tänkte lite... insåg något inte alltför trevligt vilket lite smått förstörde min annars så mysiga nattpromenad. Men det var trevligt ändå. Jag var vid Höga bergen i någon halvtimma och när jag kom tillbaka så stannade jag ute och lade mig i hängmattan en stund. Hade nästan lite planer på att dygna i min ensamhet men det blev alldeles för tråkigt bara efter en liten stund så jag gick in och sov i stället. Det var bra mycket trevligare.

Idag har jag inte alls fått veta gymnasieintagningsresultatet, jag trodde att det var idag men när jag gick in på hemsidan såg jag att det tydligen var imorgon. Hmm, undrar om det läggs upp redan vid tolvslaget i natt? I så fall kan jag nästan lika gärna stanna uppe och kolla direkt. Det är ju faktiskt bara 50 minuter kvar och det är sommarlov! Så skit samma om jag sover en timma mindre.

Även idag har känts som en ganska ovärd dag. I och för sig så har Paulina varit här så jag har träffat henne, och det är ju inte särskilt ovärt. Väldigt värt faktiskt tycker jag. Saken är den att hon var här för att hon och Emelie skulle öva låtar till Bäckatrampen (hmm, hette det så?) och då blidde det så att jag satt i soffan typ hela tiden och lyssnade på dem. Och det var trevligt, lät bra och allt så jag menar inte att det var ovärt... inte egentligen... men ja. Ni fattar nog. Jag har inte fått gjort särskilt mycket. Precis som alla andra dagar.

Förresten, för några dagar sedan, typ i fredags, lade jag upp en auktion på en klänning på tradera. Satte utropspriset på en krona och valde att den skulle avslutas idag. I lördags såg jag att någon hade bjudit en krona, och då blev jag glad eftersom jag knappt räknade med att få den såld. I söndags när jag kollade hade priset stigit till tre kronor och det kändes riktigt bra. Trodde verkligen inte att priset skulle stiga så mycket mer efter det, så gissa om jag blev förvånad idag när jag loggade in på tradera och såg att klänningen till slut blev såld för 71 kronor! Jag ville mest bli av med klänningen, men nu tjänar jag ju faktiskt lite pengar på det också. Gräjt, tycker jag (Y) Även om jag inte kan påstå att jag känner något behov av pengar just nu. Har ju min lilla konsumtionsstrejk. Och snart ska jag jobba också, så kommer få ännu mer pengar som jag inte behöver nu.

Nu har det blivit den 30:e juni 2010 och jag har loggat in på www.gymnasiumskaraborg.se och sett att jag har kommit in på mitt förstahandsval. Jag har ju egentligen aldrig tvekat på att jag skulle komma in där, och det är ju där jag vill gå så det känns ju bra. Men samtidigt lite... sorgligt. Att det är bestämt nu. Jag vill ju gå på mitt andrahandsval också! :( Och kanske till och med mitt tredjehandsval. Haha, synd att man inte kan gå ett år på varje linje... men nej, det blir nog bra så som det har blivit!

Haha, det känns lite failed att jag har suttit och skrivit 18 rader på typ en timma (mellan att jag har skrivit om gymnasieintagning två gånger). Men bara så ni vet har jag inte skrivit hela tiden.

Nu ska jag sova. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0