10-06-08

100608

Om två timmar åker jag på supé.
Det känns mer och mer att högstadietiden verkligen är slut snart. Idag städade vi ur skåpen och lämnade tillbaks nycklarna. Efter sjuan och åttan hade man i alla fall kvar grejer i ett skåp under sommaren, och man var helt säker på att man skulle tillbaka. Men även om man fortsätter med gymnasiet nu så är det ju något nytt. Och jag ska faktiskt inte tillbaka till samma skola igen... det känns lite konstigt faktiskt. Men jätteskönt också. Jag är trött på detta nu, de här åren har inte varit något vidare roliga. Klassen var hemsk i början, nu har vi betydligt bättre sammanhållning (även om den är långt ifrån perfekt) men istället har vi fått mer problem med vissa lärare som ingen trivs med. Så det ska bli skönt att komma därifrån. På fredag är det slut!

När jag kom hem från skolan så kollade jag igenom min bildmapp lite, kul att se grejer från sjuan och så som jag helt hade glömt bort!
När jag får tid ska jag nog gå igenom min pärm lite också. Slänga en del papper och läsa lite skolarbeten som jag har gjort. Det brukar faktiskt vara rätt kul, beror förstås på vad det är men.

Nu ska jag gå och duscha så att håret hinner torka tills det är dags att åka sedan. Jag vet fortfarande inte hur jag ska ha håret. De flesta andra verkar planera att vara riktigt fixade men jag orkar inte riktigt bry mig. Varför? Det duger väl bra med den frisyren jag har i princip varje dag, fläta i luggen (bara för att jag inte orkar fixa min lugg så att jag kan ha den kort) och resten av håret hängande. Kläderna och skor har jag ju tänkt igenom, men det var ju ändå "om slöjdklänningen blir bra tar jag den, annars kan jag ha nyårsklänningen, jag orkar inte köpa nåt nytt". Slöjdklänningen blev inte alls så jättebra men jag ska ha den ändå. Det är ju roligare än en klänning från Gina Tricot.

Men nu ska jag gå, hejhopp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0