10-06-05

100605

Sitter på balkongen och väntar på att det ska bli rätt tid att åka till Linnéas 18-årskalas. Egentligen började kalaset för någon minut sedan så rätt tid att åka har redan varit och jag sitter här färdig för att åka, men jag fick veta för knappt en halvtimma sedan att vi skulle åka senare, så det var bara att vänta ännu en stund.
Och under tiden man väntar kan man ju passa på att utnyttja att man har en mysig, halvrutten balkong att vara på, till exempel. Också kan man sjunga karaoke på karaokeparty.com.

...fast nu dog batteriet i datorn så jag fick gå ifrån balkongen och byta dator för att kunna skriva färdigt detta, utkastet sparades ju som tur var. Men jag sitter alltså inte på balkongen längre och jag sjunger inte heller karaoke längre. Men istället så kan jag ju glädjas över att jag har hittat några vykort som jag har letat (eller mest undrat var de tagit vägen, kanske letat lite någon gång) efter i säkert ett år eller ännu mer nu! :)

Nu har tiden gått och "någon minut sedan" och "knappt en halvtimma sedan" stämmer inte längre. Men tjohej, nu ska jag snart åka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0