10-06-03

100603

God morgon. Jag vaknar som vanligt av väckarklockan, ligger och halvsover och snoozar mobilalarmet en stund. Precis som vanligt. När jag kollar på min lilla rosa väckarklocka och ser att klockan är kvart i så börjar jag tänka på att jag kanske måste gå upp snart... men nä, jag orkar inte så jag ligger kvar en kvart. Då går jag i alla fall upp, för annars får jag jättebråttom tänker jag. Så jag går ner, och börjar fundera över varför ingen annan är uppe! Då går jag och kollar på klockan en gång till. Precis som när jag kollade tidigare så är klockan prick sex. Men det förstås, jag brukar ju gå upp kvart i sju och inte kvart i sex.

Yes, så såg mitt uppvaknande ut. Men jag var rätt pigg och framförallt väldigt hungrig när jag väl hade gått upp så jag gick och åt frukost och nu satte jag mig här för att skriva lite i bloggen.

Igår var en alldeles toppenbra dag. Först sovmorgon innan klassen åkte och spelade fotbollsgolf. Själva fotbollsgolfen var inget jag direkt hade sett fram emot och det var inte superkul heller (fast jag fick faktiskt pris för att jag kom sist, förra gången jag kom sist hade de inget sådant pris), men det kändes så sjukt bra att vi lyckades göra något roligt med klassen och faktiskt fixa att ha bra sammanhållning nu det sista. Vi grillade, solade och hade vattenkrig efteråt. Fast jag var inte så involverad i vattenkriget, servade de andra med lite vattenflaskor bara ;)
Vid halv två var vi tvugna att åka tillbaka till skolan och ha elevens val. Och nu när vi inte hade haft några lektioner innan så orkade jag faktiskt göra något vettigt utav lektionen så jag satt och kollade på typ två och ett halvt avsnitt av Anaconda en Español.
Efter skolan tog jag, Josefine, Rebecka och Sofie bussen till Skara och sedan vidare till Skövde där vi gick runt och kollade i affärer och så en stund. Jag fick köpt vad jag hade tänkt köpa; strumpbyxor och solglasögon. Dessutom gjorde jag ett lite galet, men roligt, spontanköp. Vet inte om jag ska berätta vad det är jag har köpt... det är något jag ska använda på supén på tisdag och det är roligare om det blir en överraskning, haha. Fast med tanke på att det förmodligen inte är så många från klassen som läser min blogg så skriver jag det här ändå.

Jag är ca 174 cm lång. När jag gick i trean eller nåt hade jag ett par sandaler med kanske två-tre cm hög klack, och den var bred. Sedan har jag inte ägt några mer klackskor, mest för att jag har tyckt att det verkar obekvämt att gå i, men också för att jag redan är lång och helst inte vill bli ännu längre. Men igår köpte jag ett par skor med 9 cm kilklack. Så jag blir 183 cm lång. Galet, roligt. Men jag gillar verkligen skorna, så jag köpte dem inte bara för klacken. Haha.

Nu ska jag gå och duscha minsann, sedan åka till skolan och ha sista-lektioner i några ämnen. Sista-lektioner är kul, brukar alltid vara lite slappt med betygssnack och så.

Shoowepp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0