10-05-15

100515

Jag ligger för tillfället i min säng och lyssnar på Rend Collective Experiments Movements om och om igen, samtidigt som jag försöker komma på hur jag ska lyckas få ett snyggt och städat rum. I och för sig så är det inte så överdrivet stökigt just nu men det kunde varit bättre och jag vet så väl att det kommer vara total oordning om ett par veckor igen om jag inte kommer på knepet, haha. Så om någon tror sig veta hur jag borde göra vill jag veta!!!
Jag vet ju att jag till exempel kan slänga en massa papper som egentligen bara ligger och skräpar, men då är problemet att jag ogärna vill slänga sådant som kan vara till användning och därför slänger jag inte papper med stora tomma ytor. Mest för att det är dumt mot miljön att bara slänga massa saker hela tiden men kanske även lite som en protest mot det här konsumtionsgalna samhället.
Och jag ser ju hur otroligt mycket papper det faktiskt är som jag skulle ha slängt om jag inte hade börjat spara på dem, så därför vill jag ju inte sluta med det trots att jag inte har användning för allt. Men även om jag inte vill så kanske jag måste vara en vettig människa och kompromissa lite med mig själv, kanske slänga hälften?

Jag fick ett litet ryck idag och flyttade på min säng, och det blidde jag nöjd med! Det var längesedan jag ändrade på något i mitt rum, mest på grund av att det inte blir så bra när jag flyttar på min säng. Nu får sängen nämligen vara både säng och skrivbordsstol (om jag inte flyttar skrivbordet också men det vill jag inte), men det får duga. Förändring känns bra ibland.

Igår såg jag på två filmer. Först ensam på morgonen, då såg jag Hard Candy. Den var typ bara jätteskum. Men gillar man skumma filmer så är den nog absolut sevärd. För jag vet inte om jag kan påstå att jag tyckte att den var dålig, bara ganska konstig. Men det måste väl inte bara vara negativt att en film är konstig? Kan tillägga att jag när jag kollade på den verkligen inte kunde fatta vad de tyckte att man skulle få ut av att se den... men nu, idag så kanske jag började förstå lite. Eller jag vet inte, men tankarna kom i alla fall inte förrän idag. Kanske för att jag inte har sett någon liknande film förut. Sedan kanske man inte behöver se något budskap i filmer för att man ska få ut något av dem heller?
Aja, sedan så var i alla fall picknicken vid Silverfallen inställd så det blev filmkväll i pingstkyrkan istället. Där såg vi Avatar och den var bra, bättre än jag hade förväntat mig, (inte för att jag hade så mycket förväntningar men) så det var en bra kväll.

Om ungefär en och en halv timma kommer Paulina hit, och då ska jag kanske klippa hennes hår. Om jag vågar, det är väl tveksamt. Men jo, jag ska nog försöka. Det är ju kul, åtminstone när man klipper på sig själv. Antagligen lika kul när man klipper på andra, bara lite läskigare, haha.

Men nej, nu borde jag inte skriva mer. Som sagt, Paulina kommer hit om en och en halv timma och då är det nog bäst att jag har städat färdigt mitt rum.

Och nu fick jag helt plötsligt sån lust att läsa, jag saknar de där tiderna då jag nästan jämt hade ett gäng böcker hemma från biblioteket och läste. Jag får ta och åka dit snart nån gång och låna massa böcker kanske.

Hej då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0