10-05-12

100512

Igår blidde det inget blogginlägg, men jag kan ju berätta vad jag gjorde igår nu istället. Fast jag gjorde egentligen inget som känns värt att berätta. I skolan hade vi först tre lektioner som var slöjd, hemkunskap och matte. Inga direkt jobbiga lektioner. Andra halvan av dagen hade vi gemenskapsdag med lite lekar samarbetsövningar och sånt grejs. Halva skolan hade samtidigt och vi var indelade i blandade grupper. Helt okej, lekarna var väl inte överdrivet roliga och det var en del dötid då vi satt och inte gjorde någonting. Så lite segt, men visst var det trevligt ändå. Jag var i samma grupp som Na, och det var roligt att få lära känna henne lite mer. Lite jobbigt bara att det är så svårt att förstå vad hon säger eftersom hon inte kan så mycket svenska, och jag vet inte heller hur mycket jag borde försöka prata med henne eftersom jag inte vet hur mycket hon förstår. Men annars så funkar det ju ganska bra med leenden också, som tur är! (Y)

Idag är jag ledig från skolan så det fick bli sovmorgon till tio, halv elva nån gång. Sedan gick jag upp och åt frukost. Har börjat städa lite i min byrå också och det ska jag väl fortsätta med snart tänkte jag, men jag tog en paus och satte mig här.

Jag känner faktiskt inte för att skriva någonting mer nu, får se om jag gör något mer inlägg senare idag. Ni får ha en bra eftermiddag i alla fall, så höres vi någon gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0