11-03-30

Citat och en bra dag

"Jag klipper sönder er. Det är istället för voododockor."
(Min lärare som svar på någons fråga om vad hon gjorde när hon satt och klippte små pappersbitar igår på en lektion)

"Om jag hade en hamster (eller om det var hund?) skulle jag ge den något fult namn, som typ Sandra. *kommer på sig själv med att säga att mitt namn är fult* Nej, jag menade inte så!"
(Min vän till mig idag på engelskalektionen)

"Du kan väl visa mig för dem! Eller nej, visa dem för mig menade jag!"
(Jag till en annan vän när hon undrade om hon skulle köpa ett par jeans)

För övrigt kan jag tala om att jag idag har beskådat kanske världens sötaste barn, på torget i Skövde. Det går nästan inte att beskriva med ord hur söt denna lilla varelse var, det måste ses. Sorgligt nog så kommer man väl aldrig mer få se henne, förmodligen åtminstone inte känna igen henne. Hennes oerhört vackra outfit innehållandes bland annat knallrosa och luddiga öronmuffar, hennes fascinerande gångsstil, hennes springande fram och tillbaka och runt, runt och hennes ivriga pekande på fontänstatyn och diverse annat, att hon kom så nära oss där vi satt, hennes underbara léende, hennes gulliga röst som talade ett språk jag inte förstod... <3 Underbaaaart :D

Ett besök på nyöppnade Myrornas i Skövde, chokladbollsfika, kladdande med färgpennor på baksidan av använda papper, ett idrottsprov som var lättare än väntat och en smått skum men minsann rolig diskussion om kramar har också hunnits med idag. Bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0