11-03-24

Hej Mini-hopp!

Idag är en sådan där dag som inte har känts så väldigt toppenbra men som man när man tänker tillbaka på blir väldigt glad över. Så den har nog varit väldigt bra ändå!

På engelskan höll vi tal och jag skrev mitt i morse hemma och på bussen så är rätt nöjd över att ha fixat det och fått ganska bra omdöme även om jag var nervös och kollade ner i papprena hela tiden. På samhällen hade vi debatt och det var roligt. Fick tillbaka samhällsuppgiften och blev väldans glad över att ha fått så bra betyg på en uppgift som jag slängde ihop under stress typ de två sista kvällarna. Efter skolan gick jag till bokhandeln och köpte Raines dagbok som jag känner att jag lite sådär akut behöver läsa i helgen för att kunna få till ett bra tal i svenskan på måndag.

Sedan jag kom hem har jag ätit en banan, löst ett sökord med färgkritor, organiserat skolpapper i plastfickor, läst ett mail och sånt trevligt!

Jag vet inte riktigt varför jag är glad idag. Jag tror inte att jag borde vara ledsen heller men jag har ändå någon strange feeling av att det här är en småkass dag som jag ändå lyckas vara väldigt glad över. Haha. Det känns faktiskt bra att tänka så! Men vad spelar det för roll egentligen? Ingen roll. Jag ska vara glad att jag är glad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0