11-08-07

Ursäkta mig...

Jag vill öppna fönstret på vid gavel, ställa mig där och invänta nästa skrik, sedan bara smälla igen fönstret det hårdaste jag kan. Så vill jag göra resten av dagen, och alla andra dagar. Kanske ska ta och skrika lite också. Är äckligt frestad att göra det alltså. Synd bara att det inte hjälper mot någonting. Synd bara att jag är tillräckligt smart för att fatta det också.

Mary Anne's a...

11-07-23

Btw.

Är det bara jag som har börjat få några konstiga reklamkommentarer i bloggen? Själva kommentarerna ser ut som om det var en privatperson som hade skrivit dem, men länken går till något helt annat. Typ smslån och diverse försäkringar. Har fått tre stycken, vilket i och för sig inte är mycket, men jag fattar inte grejen. Även om det inte är en stor grej, vem uppskattar ett företag som gör reklam genom att luras? Måste ju finnas bättre sätt att göra reklam på.

11-07-23

Finfrustration

Är det bara jag, eller har jag rätt i att allt helt plötsligt har blivit så fint? Att folk mycket oftare säger att saker, människor, ord, stunder, ja vadsomhelst, är fint? Eller har det alltid varit så? Kanske. Eller överdriver jag bara? Förmodligen.

However, någonting med det får mig att bli lite frustrerad, äcklad, jag vet inte riktigt. Jag tycker fruktansvärt mycket om sådant som är fint, men någonting är det. Jag kan inte riktigt sätta ord på det och det gör mig bara ännu mer frustrerad. Och jag vet inte vad det är för vits med att publicera det här inlägget när jag ändå inte kommer fram till något men kanske, kanske finns det någon som känner något liknande. Chansen är väl liten dock. Inte för att jag bryr mig, jag vet ju inte riktigt vad jag själv tänker. Så är det ibland.

Men hey, finns det någon som kan göra ett försök att sätta ord på mina tankar så gör det!

11-07-18

Använd alla dina kläder

Det här verkar rätt kul alltså. Ska försöka göra det på något sätt. Kanske inte riktigt lika strängt som det ska vara egentligen, men ändå. Använda alla mina kläder ska jag!
Kan för övrigt informera om att jag har en kort facebookpaus, typ till på lördag. Kanske längre, men tänker logga in då och se om något har hänt, vilket det säkert inte har.
Imorgon ska jag kanske ta och promenera till biblioteket, där har jag inte varit på väldigt länge. När jag var liten var jag ganska ofta där och gick längs med hyllorna och letade böcker. Vill göra så igen. Inte gå dit för att jag har suttit vid en dator och läst om en bok, kollat upp om den finns på biblioteket för att sedan kunna låna den. Utan bara gå där och leta efter böcker jag aldrig hört talas om men som verkar bra, låna så många böcker som jag kan bära hem.

11-07-07

Något härligt!

Tredje musiktipset i rad, men det hoppas jag ni står ut med. Detta är i alla fall vad jag har fastnat för ikväll.


Long Story Short by Clockwisesweden

11-07-06

Just a Dream

Känner inte att jag har så mycket att skriva, så det blir en låt till. Just a Dream med Natalie Migdal, en finmysig låt som var med i senaste uttagningen till melodifestivalens webbjoker.

11-07-03

I'm still falling. Winter had it all, but the summer knows nothing.Fint, tycker jag!

11-07-01

Vad är grejen?

Hur fick jag nio läsare igår? Det brukade jag ju bara få när jag länkade på facebook förut, knappt ens då. Hej människor!

11-06-30

Gungeligung

Idag vaknade jag tidigt, kanske vid sjutiden, av att de klippte gräset ute på gården. Tycker allt att de kunde börjat bara lite senare med att klippa gräset på gräsmattorna utanför typ fyra hyreshus, men icke. Haha, har de verkligen inget lite tystare arbete de kan börja dagen med?
Jajaja, efter lite slöande under dagen begav jag mig till det röda huset i den lilla byn, för att äta lite grillat till lunch tillsammans med min far. Efter det tyckte jag att vi skulle ta ner våran gungstol från garagevinden (vilket jag har tyckt ett bra tag nu) och så fick det bli. Så sedan satt jag och gungade i den fina vita gungstolen som min farmors far har tillverkat (år 1968, det stod det minsann under stolen!), samtidigt som jag lyssnade på fin musik och löste lite korsord. Gungstolar är mysiga!

11-06-28

Vem är jag? Är jag en människa? Jag heter Jens. Är alla Jens? Yes.

Jag undrar lite vad den här bloggen ger för bild av mig egentligen. Antagligen inte samma bild som jag ger av mig själv in real life såattsäga (jag gillar dock inte irl-uttrycket, det är ju inte direkt så att allt som händer på internet är ett enda stort skämt eller en påhittad saga, internet är också real life). Det mesta jag skriver här på bloggen är antingen lite smådjupa tankar eller konstiga saker. Båda de sakerna är väl kanske sådant som jag inte pratar massor om annars, för jag är oftast inte den som pratar massor. Men. Jag har ju faktiskt bloggen för att skriva av mig. Få ut saker som jag inte skulle fått ur mig genom att prata. Så då är väl kanske hela grejen med min blogg lite att vara som jag inte är, fast som jag ändå är men inte visar utanför bloggen och alltså ha det som något slags komplement till mig själv. Äh. Haha. Lady Gaga, klockan är mycket. GODNATT.

11-06-23

Ahaaha

Jag sitter här och kikar på 365saker.se och lyssnar på Looptroop Rockers.

Har ikväll spelat Sverige-spelet med mamma och kanske har jag lärt mig något nytt. Det vore ju trevligt i så fall.

Jag har seriösa funderingar på att sova på golvet, på min svarta mjuka matta, inatt. Jag vet inte riktigt vad det är (även om jag hade en teori en gång), men det är något som gör att jag trivs bra på golv. Synd bara att mattan är rund och dess diameter inte lika lång som jag. Äh, det funkar nog finfint ändå.

11-06-21

Sápmi sessions

Lyssnar på musik från Svt:s Sápmi Sessions. Jag gillar't.

11-06-19

Nostalgi på hög nivå!

Letade fram min gamla skiva med E.M.M.A. Åh, ganska töntigt men lite bra ändå (jag har lite svårt för att ogilla musik).

Du måste fortsätta vara precis som du är.
Släng inte bort allt hopp och alla drömmar, du kommer behöva dem.
Hur man än är, bara man är sig själv, så lyser man som en stjärna.

11-06-19

Tjatja bloggen. (3)

Jag ligger i min säng i mitt vita rum och latar mig.
Mitt mobilbatteri är slut så om någon försöker nå mig på den vet jag inte om det, men egentligen spelar det inte så stor roll för jag har ändå varken gratis sms eller pengar på mobilen, så jag kan ändå inte nå den som eventuellt försöker nå mig. Och min laddare befinner sig i mitt rum hemma hos mamma, där jag inte är just nu.
Jag har inte riktigt fått sommarlovskänsla än, men tanken slår mig då och då att nu behöver jag inte göra något, jag kan bara vara om det är vad jag vill och det känns sjukt bra. En vecka utan att göra något vore skönt. Kanske att det blir klassträff med gamla klassen på torsdag, och sedan gör jag säkert något på midsommar. Men innan dess vill jag nog helst inte göra så mycket. Jag tänker i alla fall inte ta initiativ till att göra något, men kanske dyker det upp något trevligt ändå.
Nu ska jag fortsätta lata mig.
Farväl bloggen.

11-06-06

Tjatja bloggen. (2)

Efter den här helgen är det faktiskt lite svårt att lyssna på något annat än nya låtar med Veronica Maggio. Hon har liksom fastnat, på något sätt och vis.
Idag har jag diskat. Det var äckligt men vi behöver inte gå in på några detaljer. På tal om äcklig så har jag känt mig lite äcklig idag, bara för att det har varit äckligt varmt och jag har varit äckligt trött, typ.
Har sovit ganska mycket för lite i helgen tror jag. Kom hem sent i fredags, vaknade tidigt i lördags. Kom hem sent i lördags, vaknade nio eller nåt. Kom hem sent i natt, vaknade sent i morses - som tur var, men jag är fortfarande trött. Dock så har helgen varit trevlig, och stundtals ganska spontan! Muy bien.
Imorgon är det skola och jag är inte så värst pepp på det, men det duger väl. Snart är det lov, vilket är en anledning både till att jag inte är pepp på skola och att det ändå duger.
Nu måste jag sova, sa jag att jag var trött?

Hejdå bloggen.

RSS 2.0